10-03-08

BK cross in Oostende

Eerste en vooral wil ik Koen Naert proficiat wensen met zijn Belgische titel bij de junioren, hij liep echt een superwedstrijd (-seizoen). Hij is dan ook de verdiende winnaar. Dan over naar mezelf :)Van bij de start werd het duidelijk dat het een zware wedstrijd ging worden, geen meter om te recupereren. Constant door de modder en over de zware hellingen, was lang geleden dat er nog zo'n cross was (mss Zottegem). Van bij de start was ik goed weg en kon direct wat plaatsen opschuiven. Enkele atleten hadden zich dan al wat opgeblazen. Ik liep samen met Koen Janssen en dacht dat bij mezelf om bij hem te blijven maar na de aanloop ronde en één grote ronde ging ik er toch vandoor, iets verderop kwam trainingsmakker Stijn Fincioen aansluiten. Samen met nog enkele atleten gingen we verder om atleten op te rapen. Halfweg kreeg ik het eventjs lastig maar ik bleef op mijn tanden bijten, ondertussen speelde ik haasje over met Stijn. Bij het ingaan van de voorlaatste ronde moest ik Stijn eventjes laten gaan net als Vincent Nardoza. Maar in de laatste ronde kwam ik terug bij Stijn en in de zware strook richting laatste helling ging ik op en over Stijn. Bij de afdaling kwam ik nog dicht tot bij Vincent maar die had nog een eindspurtje over. Ik werd zo knap 30ste en 26ste Belg. Ik was zeer tevreden want had voordien gehoopt op een top dertig en dit is gelukt. Ik wil ook mijn zoetje en mijn ouders bedanken voor de luide aanmoedigingen.DSC00390-01DSC00394-01DSC00397DSC00398-01DSC00399-01

10:19 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

OOSTENDE ik heb je op spora even door het beeld zien "flitsen".. Heel sterk gelopen man !, Dikke Proficiat... tot eens in het Oostends-criterium hé !

Gepost door: Vince | 10-03-08

fantastisch resultaat! Lieverdje, dat is heel graag gedaan en dat weet je zoetie, ik zou alles voor u doen. Trouwens jij steunt me ook heel hard!
Je bent heel goed bezig en hopelijk gaat de zomer even goed ik duim alvast en ben er voor u!
Dikke zoen ben fier op u!

Gepost door: Petoeterke | 10-03-08

De commentaren zijn gesloten.