28-04-08

Derde in Sint-Jansloop

Met een heerlijk temperatuurtje vertrokken we richting Oostende om er deel te nemen aan de Sint-Jansloop. Bij aankomst werd al duidelijk wie de winnaar ging worden want daar stond Ghirma Woldu. Van bij de start werd er redelijk snel gelopen. We waren direct met drie weg, Woldu en Jurgen Dereere waren mee. Na een twee tal kilometer kwam de eerste tussensprint van Woldu, ik kon samen met Jurgen terugkeren maar niet voor lang want alweer volgde een sprintje. Ik had het even moeilijk maar Woldu liet zich afzakken en liep voor mij tot bij Jurgen Maar iets verderop was het derde keer goeie keer voor Woldu. Jurgen kon nog even mee gaan maar ik moest beiden laten gaan. Ik had mij ietsje verbrand met die versnellingen waardoor ik het lastig begon te krijgen. Ik beslisste dan maar om eigen tempo toe zoeken want voor mij kon ik niets meer doen en achter mij was er ook al een gaatje. Op mijn tempo kwam ik dan ook als derde aan, had er geen echt goed gevoel aan over maar mss wat opgebrand door teveel mee te gaan. Geert werd knap zevende en eerste in zijn categorie, hij liep zeer sterk net als mijn zoetje die knap vierde eindigde, net twee seconden te kort om op het podium te staan.Sint-jansloop03Sint-jansloop05Sint-jansloop06

17:10 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Chapeau.... Niet te doen. Zo'n snelheid !
Proficiat met je 3e plaats algemeen.
Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 28-04-08

toch prachtig Zoetje,

Je had misschien geen goed gevoel, maar toch heb je terug een prachtige prestatie neergezet. En hou rekening je hebt het vorig weekend zwaar gehad, je zal wel terug goed gevoel hebben de volgende wedstrijd! Ik ben dat zeker en ik geloof in je!
Echt proficiat zoetje!
xxx love you

Gepost door: lies | 28-04-08

Als je het niet probeert (om mee te gaan met die mannen ) hou je er vast ook geen goed gevoel aan over!

Gepost door: lorenzo Coopman | 28-04-08

Klasse Dat noem ik toch wel klasse op dit parkoer, ik duimde je voorruit :-) bij het paseren in het bosje. Ik wouw dat ik dat ook kon hmmm. Je had waarschijnlijk wel een mooie prijs mogen kiezen.

Gepost door: Clint | 30-04-08

De commentaren zijn gesloten.