03-06-08

Druk weekje achtetr de rug.

Woensdag ging ik naar Roeselare om er aan de start te verschijnen van Dwars Door de Zilten. Samen met trainingsmakker Koen Naert gingen we er een vlotte duurloop doen. Starten in het pak en steeds opschuiven, het is eens wat anders. Onderweg hebben we veel gelachen en bijgepraat want het was een tijdje geleden dat ik Koentje nog gezien had. We schoven zelfs de top tien binnen om even verder zelfs de top vijf binnen te lopen. De speaker hoopte op een spurtje maar het werd mooi samen over de meet. Later kregen we nog te horen dat we beiden in onze categorie gewonnen hadden :)Volgend jaar zal ik wellicht daar nog eens gaan trainen :)De vrijdag gingen we naar Zwevezele om er deel te nemen aan de zesde wedstrijd van het houtlandcriterium. De start was zeer rustig en al snel liepen we met vijf atleten weg. Ik bleef wat bij ze lopen maar voelde dat ik nog over had. Na 2km versneldde ik een eerste maal en dit was direct al de goeie versnelling. Vanaf dan heb ik mijn eigen tempo verder gelopen en kon zo terug de wedstrijd winnen net als vorig jaar. Karel Moerman wed verrassend tweede voor Didier Verstraete. Geert werd knap zesde en tweede veteraan. Mijn zoetje liep een zeer sterke wedstrijd en kon als vierde eindigen, ze werd zo knap eerste in haar categorie. Terug stonden we allemaal op het podium :)Een dagje later ging het richting Oostende, de nieuwe stad stond op het programma. een wedstrijd die ik net als Zwevezele vorig jaar winnend wist af te sluiten. Ik ging er een rustige wedstrijd van maken maar Kristof Slabbinck had andere plannen, van bij het begin trok hij door en was ik verplicht om te volgen, samen met Patrick Vanpetegem waren we er al snel met drie vandoor. Ik voelde mij nog zeer goed en liep makkelijk mee. Toen Patrick een eerste keer versneldde ging het tempo goed de lucht in waardoor Kristof moest lossen. Ik had in mijn gedachten om maar de laatste ronde te gaan maar halfweg koers versneldde ik dan toch. Patrick reageerde niet en weg was ik :)Ik kon terug verder uitlopen op mijn eigen tempo. de wind en het gevarrieerde parcours maakte het wat lastig maar ik bleef op mijn tempo doorgaan. Ik werd zo terug eerste (ditmaal 45" sneller dan vorig jaar) voor Patrick en Kristof. Even verderop werd Geert terug zesde maar nu wel eerste in zijn categorie, hij liet op het einde Lorenzo Coopman voor die zo zijn eerste top-vijf plaats haalde, proficiat daarvoor. Mijn zietje moest een ronde minder en stond al te supporteren voor mij. Ze werd ook terug vierde en terug eerste in haar categorie. Terug allemaal op het podium en nu allemaal een eerste plaats. Op naar de volgende zou ik zeggen :)

09:43 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

HAZEGRAS Proficiat met je overwinning in Oostende.. Vrijdag er ook bij in Zandvoorde ??
Ik hoop dat je dit jaar gaat voor winst bij de senoiren in oostende ?
ik ga in elk geval voor Top 5 in mijn reeks (Vet 1)..

Gepost door: Vince | 03-06-08

proficiat proficiat met je overwinning zowel vrijdag als zaterdag

Gepost door: anja | 03-06-08

knap zoetje Lieverdje, of jij nu één wedstrijd of twee of drie loopt dat blijft maar super gaan van u! Ben echt super trots op u, nog even en we kunnen genieten van een zalige rustige vakantie, we gaan het beide verdienen he na zo'n jaar.

Kben er altijd voor u dat weet je ! Love you
xxx

Gepost door: lies | 03-06-08

Tussen ons gezegd en gezwegen, Geert moest me bijna vooruit duwen om me 5des te laten worden ... ;-) als je ziet dat jullie drie de dag ervoor ook al gelopen hadden dan kan je niet anders dan daar heel veel bewondering&respect voor hebben

Gepost door: lorenzo Coopman | 03-06-08

winnaar Het begint duidelijker te worden je gaat het winnen deze criterium. Telkens je 100 of 90 of 85 punten pakt is het binnen + je bonuspunten dat je ze allemaal loopt! ik zou er graag oit 70p bijhebben aartsmoeilijk voor me . Tzijn er meestal 50 a55. Good luck in Zandvoorde

Gepost door: Clint | 04-06-08

OLC Davy, je staat mooi aan top in ons OLC-klassement. Jou verslaan is als dweilen met de kraan open : maw onbegonnen werk ! Proficiat en op naar de volgende podiumplaats !!!

Gepost door: kj | 09-06-08

mooi hoi davy
je hebt het weer super gedaan
doe zoo verder en veel succses
xxlisa

Gepost door: lisa | 04-07-08

De commentaren zijn gesloten.