09-02-09

PK veldlopen in Ninove

Zaterdag ging ik van start op de lange cross in Ninove, het is er jaarlijks getrouw het provinciaal kampioenschap veldlopen. Ik was redelijk goed mee voorin maar al snel gingen ze er met een zevental vandoor. Ik probeerde iets te vlug het gaatje te dichten en bekocht dat even later dan ook weer. Carl Raeymaekers, een sterke Stijn Daelman en Abdi Bashir kwamen aansluiten, even verderop snelden we Joachim Pelicaen voorbij, iets verderop viel het eventjes wat stil maar niet voor lang want Stijn nam het heft in handen en bracht het tempo terug omhoog, ik had het op dat moment net lastig en moest een paar meters laten, iets verderop kwam Dieter Brouckaert op en over mij. hij kwam bij het groepje aansluiten maar toen ging Carl ervandoor. Het groepje viel uiteen en ik kwam terug dichter. Ik ging de laatste ronde in als tiende en kwam bij Abdi, hij ging nog eventjes mee maar moest er dan af, al snel kwam ik tot bij Stijn, ik ging er op en erover. Ik kwam nog wat terug op Dieter maar het gaatje waste groot, zo eindigde ik toch nog op een achtste plaats. Ik was tevreden van mijn wedstrijd. Op zondag ging het naar Dadizele waar de vrije sporters aan hun seizoen beginnen. Mijn zoetje liep er mee en ze deed het schitterend. Ze ging zelfs even mee met Charline Vanneste, die er toch al enkele jaren ongeslagen is. Ze werd knap tweede in haar eerste cross van het jaar.DSC03581DSC03585DSC03606

14:54 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat, knappe wedstrijd gelopen hoor. Succes voor zondag.

Gepost door: natalie | 09-02-09

Veldlopen Veldlopen zwaar tot soms zeer zwaar is het daar ben je bij de top 10 . Dan ben je zeker ook straf aan het lopen ,nice run. Ik doe dit 1 maal per jaar veldlopen op 31dec in het bos van Erasmus nabij Cadzand.was 6de op zo'n39lopers. Parkoer van het Oostends loopcriterium wijkloop ''de nieuwe stad '' (9km800m) is helemaal anders. Nu niet meer op de schorre maar rond die wielerbaan. Reden omdat er al een schorre loop is. (mm tis langs mijn deur)

Gepost door: Clint | 09-02-09

Sterk gelopen Petoetje,

Je hebt super gelopen zaterdag echt waar! Kben heel trots op u! Ze moeten gewoon overal rekening met u houden op straat, veld , piste,... . Alles kan jij goed! Je bent fantastisch! Op naar de volgende sterke prestatie!

Dikke kus uw zoetje

Gepost door: Zoetje | 10-02-09

veelzijdig Knap Stiepi,je voeld je overal thuis en met goede resultaten,ikzelf zie mij nog geen cross lopen,mooi bezeg..
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 10-02-09

De commentaren zijn gesloten.