16-02-09

Korte cross in Izegem

Zondag ging het met z'n allen richting Izegem. Het parcours zag er terug vettig uit, bij verkenning van het parcours zag ik dat het eerste deel uit modder bestond en het tweede gedeelte uit goed beloopbare stukken. Eerst mocht Lies haar neef Thomas van start gaan bij de scholieren, hij werd er bij zijn eerste cross ooit 21ste. Na hun wedstrijd mocht ik van start gaan, dit op de korte cross. Ik was niet zo heel goed weg maar maakte in de eerste bocht al enkele plaatsen goed. Ik ging als vijfde door het modder gedeelte maar schoof geleidelijk aan wat op. Iets verderop kwam ik bij twee vroege vluchters, het waren Kevin Cnudde en Stijn De Vulder. Ik nam direct over om de rest niet te laten terug keren. Zo waren we met z'n drieën weg. Bij het ingaan van de laatste ronde kwam er een versnelling van Stijn. We konden beiden volgen maar in het slijk schoof ik steeds wat weg en moest ze laten gaan. Ietsje later moest ook Kevin, Stijn laten gaan. Maar nog voor ze de laatste rechte lijn ingingen, kwamen ze terug bij elkaar. Ik kwam nog dichter bij maar toen ze begonnen te sprinten voor de overwinning was ik ze kwijt. Het was Kevin die de korte cross won voor Stijn, ik werd zo toch nog knap derde. Toen ik van het podium kwam was het aan mijn zoetje die ook eens bij de aangeslotenen wou lopen. Het was wel niet echt haar parcours met al die modder maar ze behield knap haar zevende plaats bij de senioren. Ze liep een zeer sterke en verstandige wedstrijd. Op naar de volgende zou ik zeggen.

15:17 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Schatje,

Ik was zo fier op u zondag! Echt je hebt super gelopen! En nog lachen dat je deed toen je richting aankomst liep. Bedankt voor u steun tijdens mijn eerste cross bij de aangeslotenen, ik vond het zalig echt waar!
Bedankt voor alles!

kusje

Gepost door: Zoetje | 17-02-09

foto's izegem Hallo,
Ik heb een vraagje heb je soms foto's van de cross van izegem, de wedstrijd en het podium? Anders mag je dat door sturen naar mijn e-mail. Groeten kevin.

Gepost door: Cnudde Kevin | 18-02-09

Bedankt voor de foto Hallo Davy,
Bedankt alvast voor de mooie foto van het podium van in Izegem.
Doe de groeten alvast aan ma en pa.Een treinbestuurder moet tegen woordig veel werken bij de NMBS.Hopelijk ben ik er zondag erbij.
Veel succes zondag op de lange he.
Groeten Erik.

Gepost door: Cnudde Erik | 25-02-09

De commentaren zijn gesloten.