30-03-09

Eerste (in) Noordzeeloop.

Zaterdag was er de tweede wedstrijd van het Oostends loopcriterium, het was de Noordzeeloop, een wedstrijd die voor de eerste keer werd georganiseerd en waarvan de organisatie in handen was van Ostend Motor Sport. Bij de opwarming werd al snel duidelijk dat het een zeer gevarieerd parcours ging zijn. Met enkele hellingen, zandstroken, trapjes en heel veel wind beloofde het om zwaar te worden. Van bij de start was ik (onverwacht) alleen weg. Ik liep direct mijn eigen tempo en had al snel een goeie voorsprong. Vanaf ronde twee kon ik op een goed tempo blijven doorlopen en werd de voorsprong zelfs nog groter. Het ging allemaal zeer makkelijk, enkel tegen wind was het toch steeds lastig lopen. Ik werd zo dus winnaar van de allereerste Noordzeeloop, tweede op 1'40" werd Patrick Vanpeteghem. Lorenzo Coopman maakte het podium compleet. Geert kwam iets later als vijfde veteraan aan, hij was zeer tevreden want dit was zijn eerste wedstrijd na zijn winterslaap :) Mijn zoetje werd mooi tweede op een parcours dat toch niet echt voor haar is.decorationdecorationdecoration

16:10 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Noorzeeloop Bravo met je overwinning . Dat gaan er hier een paar veel schrijven. Zo soepel dat jij loopt hmm soms droom ik daar van. ps heb Geert D een eindje meegesleept soms met twee tegen de NW wind in :-)

Gepost door: Clint | 30-03-09

mooi ! Altijd mooi voor een nieuwe wedstrijd om meteen een topper op hun erelijst te hebben. Proficiat met deze overwinning en ik twijfel er niet aan dat er nog vele zullen volgen in het O.L.C. en andere wedstrijden. Talent en vele trainingen maken je tot de goede atleet die je nu bent. Heb ik alleen maar bewondering voor. Tot op de volgende wedstrijd !

Gepost door: wim | 31-03-09

De commentaren zijn gesloten.