18-05-09

Geslaagd weekend

Vrijdagavond was er in Torhout de Sint-rembert corrida, ik ging er goed van start en al snel waren we met z'n drieën weg, Frederic Colpaert en Dieter Brouckaert waren mee. In het begin ging ik af en toe op kop lopen maar het was vooral Frederic die het tempo bepaalde. In de bergop ging ik goed mee maar in de afdaling was mijn stapke toch iets te klein om goed te volgen. Na 4km moest ik ze dan ook even laten gaan. Ik bleef vanaf dan op zo'n dertig meter hangen. In het bos gleed ik eventjes weg maar kwam gelukkig niet ten val. Toen we uit het bos kwamen kwam ik wat dichter bij et leidersduo. Iets na kilometer 7 kwam ik er dan terug bij, na eventjes wat te bekomen van de inspanning ging ik er vandoor. Enkel Dieter ging mee, hij bleef steeds achter mij tot de laatste kilometer, dan versnelde hij en ik moest hem laten gaan. Zo werd ik tweede en was ik zeer tevreden. Op zaterdag ging het richting Nederland, daar gingen we voor zowel de 5 als de 10km. Het beloofde om lastig te worden, mede door de wind en de tegenstand. eens gestart op de 5km vloog ik er stevig in, ik ging er met nog een Nederlander vandoor, hij moest mijn na een goeie kilometer laten gaan, ik ging er op mijn eigen tempo op door en zo won ik de 5km, ietsje later werd mijn zoetje knap derde en dit terwijl ze terug een halve minuut sneller liep dan vorig jaar. Haar vader haasde haar tot op de meet. Ze was zeer tevreden, onze dag kon al niet meer stuk, maar zoals eerder gezegd, gingen we ook van start op de 10km, ook hier waren weer wat sterke atleten aanwezig. toen we gestart waren was ik verrast omdat ik direct weg was, ik had direct een voorsprong en bleef die uitdiepen, ik kon de laatste ronde wat gas terugnemen en zo won ik na de 5km ook nog eens de 10km, het was de eerste keer dat dit daar gebeurde en zo schreef een Belg er geschiedenis ) Mijn zoetje werd er knap derde. Zo konden we gevuld met podiumplaatsen terug naar Belgie. Op zondag ochtend stond er dan een training van nike op het programma, neen geen wedstrijd, wel een training voor een wedstrijd, namelijk voor de 20km van Brussel. Er waren terug veel atleten aanwezig. Mijn zoetje, Geert en mezelf hebben er een groep begeleid, het was zeer aangenaam en hopelijk halen ze allemaal het vooropgestelde resultaat. Ik ben alvast tevreden van mijn druk maar geslaagd weekend :)

17:35 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

winnen Amaai jij wint een pak wedstrijden zeer sterk dus. En je vriendin loopt steeds beter en beter . Ja wat wil je in een zeer sportieve familie tot Vrijdag a.s op de Keignaertloop opnieuw voor winst mischien maar zeker op het podium

Gepost door: Clint | 18-05-09

dikke proficiat Sorry, dat ik je aankomst niet zag, maar had zo een zin om een ijsje, maar toch een goed wedstrijd zeg, een dikke proficiat

Gepost door: anja | 19-05-09

sterk Tijdens de wedstrijd zie ik je nooit hé dus was het eens aangenaam om te komen supporteren. Je liep weer enorm soepel, proficiat ! Het harde trainingswerk loont !

Gepost door: wim | 19-05-09

knap Petoetje,

Je loopt altijd zo fantastisch de laatste tijd echt, super om na te kijken nu ik wat minder wedstrijden loop dit in functie van mijn doel volgende week. Maar vanaf dan ben ik overal aan de start. Het doet deugd u eens te zien lopen en te supporteren! Zoetje vrijdag super gelopen echt! En zaterdag geen woorden voor! Je bent gewoon goed bezig! Nu nog u doel goed presteren en het zal een super jaar zijn!

Dikke zoen

Gepost door: Lies | 20-05-09

De commentaren zijn gesloten.