02-06-09

20km van Brussel.

Zondag was het de dag waarop 27.000 mensen aan de start gingen staan van de 20km ven Brussel. We moesten er in de ochtend al zijn om de stand van Nike te helpen opzetten. Het zag er even naar uit dat de warmte wat ging weg gaan maar toen ik ging gaan opwarmen met Koen Naert wist ik dat het terug een warme dag ging worden. Om 15u ging het kannonschot af en daar gingen we dan. Ik ging vrij vlot mee in het begin en zat in een mooi groepje die een goed tempo liep. eens door de tunnels voelde ik me nog steeds goed en ging wat aan kop lopen van het groepje, het was echt zalig lopen met al dat volk maar wel iets te warm. Aan kilometer 10 zag ik dat ik perfect op schema zat om een goeie tijd neer te zetten maar 2km verder mocht ik dat al terug uit mijn hoofd halen want tijdens het bergaf lopen kreeg ik een kramp in mijn bil. Ik moest het groepje jammer genoeg laten gaan. Ik moest mijn tempo laten zakken omdat ik hem steeds voelde terug keren wanneer ik wilde versnellen. er zat dus niets anders op dan op een vlot tempo verder te blijven lopen. Er haalden mij steeds atleten in en ik kon niet mee gaan. Het was echt een slecht moment maar dat kies je niet he. Zo kwam ik als 35ste over de meet in 1u09'27". Mijn zoetje kwam in 1u33' binnen, een zeer sterke tijd voor haar eerste keer. het was zowel de eerste keer dat ze een 20km liep en een eerste keer dat ze dan ook in Brussel liep, ze vond het een leuke ervaring maar wel zeer zwaar. Haar vader Geert had de taak om Yasmina van TV Brussel te begeleiden. ze kwamen beiden over de meet in 2u17'. Het was een aangename dag (buiten de kramp gerekend).DSC04292DSC04286DSC04287

13:11 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Davy,
Had zelf ook kramp tot achter mijn oren, maar ben je nog net kunnen voorbijschuifelen de laatste honderden meters. Volgende keer wat minder kramp, dan pitsen we er wel een paar minuutjes af zeker?
Groeten,Steffen

Gepost door: steffen | 02-06-09

jammer van die krampen maar toch wel een super prestatie neergezet ! Als je 26965 lopers kan achter je houden. Volgend jaar kan je dan zonder krampen een p.r. lopen !

Gepost door: wim | 03-06-09

spijtig van de kramp maar alsnog vree goed gedaan en volgend jaar revenge!!

Gepost door: Jess | 04-06-09

De commentaren zijn gesloten.