28-09-09

5,4,3,2

Zondag ging het richting Izegem waar we aan de start stonden van de 30ste massaloop van Izegem. Eens aanwezig zagen we ook mijn zoetje haar neef Thomas die de 5km ging lopen. Ook was er een delegatie uit Antwerpen aanwezig, daarbij ook Maarten Bosmans, hij liet al sterke prestaties neerzetten, waaronder ook deelname aan een Europees kampioenschap. Van bij de start (2 rondjes op de piste in 2'14") waren we met z'n tweeën weg. Het was Maarten die het tempo bepaalde en ik kon enkel volgen, iets voor de 3km moest ik dan toch lossen. Het ging te snel voor mij. Iets verderop stond ik dan helemaal stil, niet omdat ik leeg was maar omdat er een kieken met z'n moto op het parcours stond en ik er tegen heb gelopen. Gelukkig hield ik er niets aan over en kon ik direct verder maar mijn ritme was wel gebroken en ik kon nooit meer in mijn ritme komen. Ik bleef wel nog op een goed tempo doorlopen maar had niet echt een goed gevoel. Ik werd zo toch nog twee na een sterke Maarten Bosmans, derde werd Pedro Dujardin. Dan kwam wereldkampioen, op de marathon bij de masters 50+, Filip Vanhaecke aan. Geert werd knap vierde veteraan. Mijn zoetje werd derde en ook voor haar was dit een mooi resultaat. Haar neef werd vijfde op de jogging en zo konden we na een mooie en toch wel warme middag naar huis met een 2e,3e,4e en 5e plaats naar huis :) op naar de volgende.

13:26 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Lieveke,

Je conditie is op en top echt waar ik meen dat, je hebt zo vaak wedstrijden gelopen dat je echt gemakkelijk liep dat bewijst toch iets.
Ik kijk uit naar vrijdag naar de stiepi en stimpy zijn prestatie! De trouwe suppportersclub zal zeker op post zijn! Nog beetje duimen voor het weer en het zit goed!

Zie u heel graag en weet dat ik u in alles steun!

U zoetje

Gepost door: Petoetje | 29-09-09

De commentaren zijn gesloten.