18-05-10

Super (lang) weekend

Woensdag ging het richting Jabbeke, enkel mijn zoetje ging er van start, mijn pa mocht er de braadworsten gereed doen. Ze liep een zeer knappe wedstrijd en werd derde dame, eerste senior.

decoration

Op vrijdag gingen we richting Zandvoorde, daar vond de zesde wedstrijd van het olc plaats. Een wedstrijd over 9km bij de mannen en 6km bij de vrouwen. Ik starte wat rustiger dan anders en ging mee met de kopgroep. Toen we bijna een ronde hadden afgelegd plaatste ik een versnelling. Niemand ging mee en zo kon ik alleen bijven doorgaan. Mijn voorpsrong werd steeds wat groter en groter, zo won ik de wedstrijd voor de tweede keer en haalde ik een mooie zes op zes in het criterium. Mijn zoetje liep terug een schitterende wedstrijd en werd knap vierde, ditmaal was ze tweede senior.

decoration

De dag nadien stond er terug een wedstrijd op het programma, ditmaal gingen we beiden van start in Rollegem-Kapelle. Een wedstrijd die ik vorig jaar wist te winnen, ditmaal beloofde het knap lastig te worden om te winnen want aan de start verscheen Aman Gemeda. Ook Dieter Vandewalle en nog vele sterke lopers kwamen aan de start. Het was Nico Serroen die een snelle start nam en vanaf dan waren we met z'n drieen weg. Aman, Dieter en ik hadden een kleine voorsprong op de rest, toen het tegenwind was viel het wat stil en nam ik de kop. Zo werd het gaatje achter ons wat groter. Toen de wind in de rug zat versnelde Aman, ik ging mee en Dieter liet ons gaan. Zo waren we nog met z'n twee overgebleven, tegenwind kwam ik terug op kop. Zo ging het ook terug in de tweede ronde, alleen moest ik nu een klein gaatje laten tijdens de rugwind. Aman ging de laatste ronde in met een bonus van 10". Het gaatje bleef zo steeds op 10" maar dichter kwam ik niet, alleen in de strook met rugwind kon ik terug wat seconden goed maken en kwam ik meter bij meter dichter. Met nog een kilometer te gaan kwam ik terug aansluiten, ik nam direct over en voelde dat hij mij wat liet lopen, met nog een deel tegen wind ging ik vol door. Aman liet mij gaan en zo won ik voor de tweede keer op rij de wedstrijd. Het was echt zalig om als eerste uit de laatste bocht te komen, niemand had wellicht gedacht dat ik daar als eerste ging uitkomen maar het is me toch gelukt :) Mijn zoetje liep terug (en dit voor de derde maal in vier dagen tijd) een super wedstrijd en eindigde als vierde, dit met terug ook een sterk deelnemersveld met inrichtster Patricia Delvael als winnares. Tevreden konden we ons super (lang) weekend afsluiten, Op naar de volgende.

09:22 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Beste blogger,

Deel je blog op de nieuwe Facebook pagina van Skynet Blogs!

Gepost door: Skynet Blogs | 18-05-10

super weekend inderdaad een super loop weekend voor jullie ! Je hebt echt wel de goede conditie te pakken hé ! P.S. Mijn vrouwtje haar nagels waren mooi ..... en scherp !!! Het zijn niet alleen haar nagels die mooi zijn hoor. Morgen 21 jaar gelukkig getrouwd ! Romantisch etentje i.p.v. een loopje : moet kunnen. Groetjes aan iedereen.

Gepost door: wim | 18-05-10

niet verwacht inderdaad, niemand verwachtte je als eerste aan de aankomst, zelfs uw ouders konden hun ogen niet geloven zei stef.
prachtprestatie !!!
tot de volgende patje

Gepost door: patricia | 18-05-10

Knappe overwinningen! Sjiek gelopen als je ziet wie je allemaal achter je laat! Echt super.

Gepost door: Bert | 18-05-10

De commentaren zijn gesloten.