02-06-10

20km door Brussel

Zondag was het terrug zover, dan stond de 20km door Brussel terug op het programma. Dit is steeds een lange dag en ook dit jaar was het terug zo, vroeg vertrokken naar brussel om daar met Nike te helpen om het Nike house op te zetten. Daar kunnen de genodigden wat rusten, iets eten en zich laten masseren en zo. Toen alles klaar stond rond twaalf uur kon het beginnen, al snel waren er atleten toegekomen en jawel het waren West-Vlamingen, altijd leuk :). Rond 13u zat het Nike house goed gevuld en was het terug goed werken geblazen, daarna volgde een korte opwarming om klaar te gaan staan aan de start met nog zo'n 29999 (heb ze niet geteld) andere atleten. Toen het startschot ging kon het allemaal beginnen, de eerste 400m loop je voo niets want de tijd loopt slechts van het moment dat je uit het park bent maar het ging van de eerste meter al snel. Ik ging mee met de grote kopgroep tot aan de eerste goeie helling, daar besliste ik om mijn eigen tempo naar boven te lopen, samen met nog een andere atleet gingen we samen door. Tot kilometer 12 ging alles goed, dan kwam er een lang stuk naar beneden waar ik enkele atleten moest laten gaan, mijn kort stapke zat er wellicht voor iets tussen :) maar de laatste 2km zijn terug bergop en kon ik terug wat dichter komen, jammer genoeg kwam ik net iets te kort om er nog in te halen maar ik kwam als 29ste over de meet, wist niet direct mijn tijd maar wist dat het rond 1u07 was en zo kon ik tevreden zijn, want had graag onder 1u08 gelopen rekening houdend met al het werk voordien. Toen ik hoorde dat ik 1u06'56" had was ik tevreden, het was 2'30" sneller dan vorig jaar. Mijn zoetje liep terug een knalprestatie optekenen, ze had graag onder 1u30 gelopen en dat deed ze dan ook, ze kwam over de meet in 1u28'10" wat voor haar een verbetering was van 5'. Mijn zoetje hielp ook heel de dag net als haar ouders, mijn ouders waren met de trein afgezakt om te supporteren waarvoor dank, net als mijn nonkel. Nadien terug wat helpen en toen iedereen weg was kon het afbreken beginnen, toen alles weg was konden we huiswaarts keren, na een hele lange maar goeie dag waren we thuis. Heel de dag verliep zeer vlot en alles was dik in orde, kunnen al beginnen denken aan volgend jaar :)

10:27 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

sterk Sterk ! Heb je zelfs zien lopen, niet dat ik zo sterk was hoor ! Het was op de site van de 20km ! Prachtige prestatie na al het werk en ook Lies was weer super. Dikke proficiat en tot op het O.L.C. !

Gepost door: wim | 02-06-10

geen woorden Lieveke,

Door de drukte thuis hier en je kan er van meepraten, had ik nog geen gaatje gevonden om u te feliciteren! Lieverdje je liep gewoon fantastisch in Brussel! Wat een tijd! Ben heel trots op u!!

Dikke zoen

Gepost door: u schatje | 07-06-10

De commentaren zijn gesloten.