08-06-10

Zwevezele

Vrijdagavond gingen we richting Zwevezele om er de zesde wedstrijd van het houtlandcriterium te lopen. Het beloofde een lastige wedstrijd te worden want met het warme weer en een parcours met hellingen in is het steeds wat afwachtend lopen. De start was eerst wat naar beneden en al snel was ik alleen ervandoor. Bij de eerste helling ging ik op mijn eigen tempo door en zag dat het gaatje geleidelijk aan groter werd. Het ging zo makkelijk dat ik vlot kon blijven doorgaan, ronde na ronde werd mijn voorsprong groter. Bij het ingaan van de laatste ronde was het gaatje groot genoeg om was gas terug te nemen en te genieten van de laatste ronde. Er waren nogal wat mensen die mijn naam riepen en dat is altijd leuk om te horen. Ik won de wedstrijd voor Jochen Tourlousse en Lieven Vandenbroucke. Mijn zoetje kwam iets eerder dan mij aan want ze moest een rondje minder. Ze werd knap tweede, een betere plaats zat er niet in want Lut Lesage is op dit moment wat te sterk voor haar. Ze was wel de beste in haar reeks, zo stonden we beiden op het hoogste schavotje, wat altijd leuk is. Ook wil ik mijn ouders, mijn zoetje haar ouders en Glenn en Charlotte om te komen supporteren voor ons. Op naar de volgende :)

DSC07156-1

DSC07157-1

20:24 Gepost door Stiepi in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

De volgende. Alvast proficiat. De volgende op de opexloop, Oostende. Ik vrees voor een strakke wind -( eventueel regen?)

Gepost door: Clint | 08-06-10

sterk weer een sterke prestatie ! Vanavond zal je er ook weer staan op de Opex ! Ik kan er niet bij zijn. Dus wens ik je een dag eerder een super gelukkige verjaardag ! Ik wil niet "boffen" maar het zijn toch goeie die verjaren in juni hé ! Jammer dat ik niet kan lopen zoals jij en Lies maar we ( juni maanen en vrouwen ) kunnen niet allemaal super lopers zijn hé. Geniet ervan en tot de volgende !

Gepost door: wim | 11-06-10

De commentaren zijn gesloten.