13-09-10

Terug wat wedsrtijden gelopen

Woensdag was er terug een wedstrijd van het OLC, ditmaal in de nieuwe koerswijk. De hele dag was het al regenachtig maar een paar uur voor de start klaarde het eindelijk op, alleen was het van korte duur want enkele tellen voor de start begon het terug te regenen, niet eecht aangenaam maar we moesten er ook door. Ik starte goed om snel binnen te zijn. In de bochten was het steeds goed opletten om niet uit te glijden. Ik kon steeds een goed tempo blijven lopen en won zo de wedstrijd voor de derde maal op rij. Al was ik wel goed uitgeregend, net na de aankomst stopte het dan met regenen, typisch Belgisch. Mijn zoetje liep een goeie wedstrijd en werd knap derde algemeen en tweede in haar categorie. 

Enkele dagen later vertrokken we richting Nederland, waar we zoals ieder jaar deelnemen aan een 8 mijl. Het was de 20ste editie en het deelnemersveld was enorm sterk voor deze jubileum editie. Het beloofde ook nog eens een warme editie te worden want het werd steeds warmer en warmer. Van bij de start lag het tempo direct hoog en toen Stefan Vandenbrouck aann de kop ging lopen ging het zeer snel. We waren met een man of veertien en het werd plots een lang gerekt peleton. Na vier kilometer giing het voor mij wat te snel en liet ik een gaatje op de lopers voor mij.Ze liepen maximum twintig seconden voor mij uit. Jammer genoeg kwam ik er niet meer bij, ik kwam nog tot op tien seconden van de twee lopers voor mij maar toen zij begonnen te spurten liepen ze iets verder weer uit. Ik werd zo tiende en was daar zeer tevreden mee. Mijn zoetje kende wat een minder moment maar ze kwam toch nog als derde senior over de meet. Na een heerlijk hollands pakje friet gingen we terug naar huis. het was een aangename maar zeer warme dag.

20:54 Gepost door Stiepi | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wel altijd leuk om in Nederland telopen goede organisatie hebben ze daar mocht je Vrijdag niet meegelopen hebben in Oostende was je een heel stuk dichter bij podium , bravo hoor. en frieten in Nederland jakkes. Heef maar Belgische frieten en één pientje erbij ;-) .Good luck op je verdere trainingen ook voor Lies. Mijn vriendin haar dochter zal lid worden van Hermes Oostende (7). onze baby die de 15 de of de 16de September geboren zal worden komt er een Liverpool fan erbij of ook een loopster* en of lopertje extra spannend hé

Gepost door: clint | 14-09-10

De commentaren zijn gesloten.