22-06-11

Te lang geleden

Het is al veel te lang geleden dat ik iets heb gepost maar het is de laatste tijd super druk. Veel werk bij de verbouwingen, veranderd van werk, veel wedstrijden gaan lopen, broer helpen, thuis helpen, ...

Hopelijk kan ik vanaf nu terug wat constanter een berichtje posten. De laatste tijd gaat het zeer goed in het lopen, nochtans train ik wat minder dan vroeger maar blijkbaar is mijn conditie toch nog goed want ik won een paar wedstrijden en liep ik ook naar een paar mooie podiumplaatsen. Zeer tevreden ben ik hiermee, zowel in het houtlandcriterium als het oostends loopcriterium loopt het bijzonders goed. Vanaf nu wat proberen meer te trainen al worsdt dit nog wat afwachten met de verbouwingen maar we gaan er voor.

In juni won ik de startenloop van Zwevezele, won ik de Vuurtorenloop en was ik de dag nadien nog eens de snelste in Nederland op een tien mijl en dit voor de vijfde maal op rij, wat een record is.(vorig record stond op schoonvader Geert zijn naam :) ) De week nadien was ik zesde in de zeer sterk bezette wedstrijd van de memorial Tom Compernolle 10km. Nog nooit kwam er zo'n bezetting bijeen in Torhout. Ik liep een zeer goede wedstrijd en was super tevreden met mijn zesde plaats. Op naar de volgende :)

22:11 Gepost door Stiepi | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |